CalExotics Ultra Anal Douche

199,00 kr.

Nem rengøring før analsex.

Kun 6 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Produktet til renlig sex

Ultra Douche tilbyder dig sikkerhed, når det drejer sig om renlighed før din anal leg, og dette produkt går absolut ikke på kompromis med kvaliteten. Med denne brugervenlige anal douche til rådighed bliver det nemt som en leg.

Du skal blot fylde pumpen med lunkent vand, indføre douchen i anus og derefter skylle igen og igen til du føler, du er helt ren. Douchen er let at adskille, så du nemt kan rengøre produktet før og efter brug.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Gør anal sex mere renlig.
  • Brugervenlig.
  • Let at adskille.

Information

  • Mærke: CalExotics
  • Farve: Sort/rød
  • Længde: 8 cm/ Diameter: 1 cm
  • Materiale: Gummi

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme