Bestil nu og modtag i morgen

Vagina-sæt Solo Extreme Professional

529,00 kr.

Sæt til vagina, der gør legen mere interessant. Kvalitets vagina pumpe fra Frohle

Kun 1 tilbage på lager

Vi anbefaler

✔️ 100% diskret levering
✔️ Fragt fra 29,- Gratis over 499 Kr.
✔️ ★ ★ ★ ★ ★ Trustpilot
✔️ E-mærket shopping

Gør legen mere sensuel! 

Vagina pumpe sæt Solo Extreme Professional er et sæt med stempelhåndtagspumpe og indføringssonde.

Krystalklar og fast intim sugekop med matchende push-in manchet.

Udstyret med en stempelhåndtagspumpe inklusive slange og ventil, som giver en intens sugeoplevelse med et vakuum på op til 600 Mbar. Inkluderet FRÖHLE indføringssonde til yderligere glæde.

Når du bruger vaginapumpen, stimuleres blodstrømmen i den intime zone, hvilket gør dette område mere fugtigt, mere følsomt og mere spændende.

Til dette formål forstørres skamlæberne og klitoris sensuelt.

I kombination med indføringssonden udløses en yderligere sugeeffekt inde i vagina, hvilket fører til yderligere stigning af glæden. Let at bruge og egnet til at lindre intime besvær i overgangsalderen.

Fantastiske Fordele: 

  • Gør vagina mere følsom.
  • Giver et frækt og spændende udseende.
  • Gør legen mere intim.

Specifikationer

Mærke: Frøhle
God til: Kvinde
Længde sugekop: 12 cm
Bredde sugekop: 7,5 cm
Længde sonde: 14 cm
Bredde sonde: 2 cm
Materiale: PC, PVC

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme