Vegan Fetish Bondage sæt

Original price was: 299,00 kr..Current price is: 249,00 kr..

Frækt sæt med nippelklemmer og flogger til jer, der ikke vil gå ned på kvalitet.

Kun 8 tilbage på lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Fængslende følelser og slag med kærlighed!

Sæt af høj kvalitet bestående af et halsbånd med brystvorteklemmer på kæder plus en pisk. Halsbånd og pisk kommer i et stilfuldt læderlook, men er fuldstændig vegansk!

Kæder med nippelklemmer (samlet længde 65 cm) kan fjernes fra kraven takket være en lille karabinhage. Nippelklemmer kan justeres i tryk med justeringsskruer. Halslænke kan justeres i omkreds med snaps (32 til 42 cm).

Pisk med bløde strimler til blide slag (samlet længde uden håndløkke 43 cm).

Fantastiske Fordele:

  • Sæt af høj kvalitet.
  • Vegansk!
  • Frækt look.
  • Justerbart.
  • Lækker pisk til erotisk leg.

Materiale: polyurethan, metal.

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme