Vibe Couture Rabbit Skater Pink

699,00 kr.

Fantastisk rabbitvibrator med stimulerende riller og integreret tryk- og vibrationsfunktion.

Kun 5 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Dejlig rabbit vibrator til hende

Trænger du til at prøve noget nyt? Så kan vi godt anbefale denne rabbit vibrator fra Vibe Couture. Denne vibrator i pink skal nok få dig til at svæve på en lyserød sky i ekstase. Ud over sit smukke design, så giver den dig også fantastisk nydelse med sine 7 forskellige vibrationsmønstre.

Højdepunktet for denne vibrator er dog lidt længere oppe i det runde G-punkt tip med stimulerende riller nedenunder har en integreret tryk- og vibrationsfunktion. Funktionerne har tre hastigheder og intensiteter. Du kan også nyde Rabbit Skates i badekar eller brusebad, fordi det er vandtæt. Du kommer til at elske denne Rabbit Skater og den bliver helt sikkert vanedannende!

Der er ingen grund til ikke at lege med denne vibrator igen og igen. Du kommer til at elske at mærke dens silkebløde overflade af silikone, der føles fantastisk mod huden. Den ser ikke kun godt ud på grund af sin vidunderlige form og dekorative sølvfarvede dele, men den gør også sit arbejde godt!

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Stimulerer både g-punkt og klitoris.
  • 3 hastigheder og intensiteter.
  • 7 forskellige vibrationsmønstre.
  • Ekstrem blødt materiale, der kærtegner din hud.
  • USB-ladekabel medfølger.
  • Vandtæt.
  • Dekorative og sølvfarvede detaljer.

Information

Mærke: Vibe Couture
Farve: Pink
God til: Kvinde
Længde: 23 cm
Diameter: 3,7 cm
Batteri: Genopladelig
Materiale: Silikone, PU, ABS

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme