You2Toys Vibra Lotus Klassisk Dildovibrator 18 cm

169,00 kr.

Lækker dildovibrator i naturtro look og bøjeligt materiale med hele 7 vibro indstillinger.

Kun 8 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Den perfekte lystspreder

Tilføj ekstra spænding til din leg derhjemme med denne klassiske dildovibrator fra You2Toys. Denne lystspreder kommer i et feminint udseende med et naturtro penislook med glans og årer.

Denne vidunderlige dildovibrator er lavet i et hudvenligt silikone og i et skønt materiale, der giver dig fuld nydelse. Derudover har denne dildovibrator 7 forskellige vibrationsfunktioner med et one-button-system.

Brug denne dildovibrator alene eller sammen med din partner, når du gerne vil tilføje ekstra spice til jeres eller din leg. Dildoen har en længde på ca. 18 cm, så du har god mulighed for at blive godt stimuleret og tilfredsstillet.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Feminint og frækt udseende.
  • Naturtro penislook.
  • Lavet i et hudvenligt silikone.
  • 7 forskellige vibrationsfunktioner.

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Detaljer

Mærke: You2Toys
Farve: Lilla
God til: Kvinde
Størrelse: 17,8 cm
Diameter: 3,6-4,6 cm
Med vibrator: Ja
Batteri: 2 x AA
Materiale: Silikone, ABS