You2Toys Vibrerende Buttplug med Fjernbetjening

349,00 kr.

Skøn buttplug til ham, der stimulerer både prostata og perineum.

Kun 7 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

En forlystelse for prostata og perineum!

Tag din nydelse til nye højder med denne vibrerende buttplug fra You2Toys. Med denne buttplug vil du opleve, at både prostata og perineum blive stimuleret. Det har aldrig været frækkere!

Denne buttplug har 10 afvekslingsrige vibrationsmodi, som du nemt kan styre med den vedlagte fjernbetjening eller ved den one-button-styring, du finder på selve vibratoren. Glæd dig til at at mærke de bøjede skafter med pirreriller og de fladliggende nopper.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Lækker stimulering til ham.
  • 10 skønne vibrationsmønstre.
  • Kan styres med fjernbetjening.

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Detaljer

Mærke: You2Toys
Farve: Blå
God til: Mand
Samlet længde: 11,7 cm
Indførelsesdybde: 10,3 cm
Diameter: 2-3,6
Med vibrator: Ja
Stimulation: Prostata og perineum
Batteri: Genopladelig
Materiale: Silikone med PU-belægning, ABS