You2Toys Vibrerende Buttplug med Penisring

369,00 kr.

Genopladelig penisring med perineumpirrer og analplug, der kan styres med fjernbetjening.

Kun 5 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

For perfekt performance og intensive orgasmer!

Hvis du gerne vil gøre mere ud af din stimulering, så burde du prøve denne vibrerende plug med penisring fra You2Toys. Pluggen kommer med blød touch tekstur såsom pirreriller og nopper for en stimulationsintensiv overflade. Derudover er den genopladelig, hvilket betyder, at du nemt kan sørge for at have skøn stimulering til rådighed.

Pluggen kommer med perineumpirrer og sørger for langvarige, markante erektioner. Perfekt til mandlig stimulering! Udover at forkæle perineum, så forkæler den også din prostata. Vælg mellem 10 forskellige vibrationsfunktioner og find dit yndlingsmønster ved hjælp af den medfølgende fjernbetjening eller ved tryk af knapperne.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Vidunderlig plug til prostata stimulering.
  • Giver bedre erektioner og længere udholdenhed.
  • Genopladelig (inkl. USB-ladekabel).
  • 10 vibrationsmønstre.
  • Kan styres via fjernbetjening.

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Detaljer

Mærke: You2Toys
Farve: Blå
God til: Mænd
Samlet længde: 14,5 cm
Diameter analplug: 2 – 3,3 cm
Diameter penisring: 3,5 cm
Med vibrator: Ja
Batterier: Genopladelig
Materiale: Silikone med PU-belægning, ABS