Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

CalExotics Vulcanite Anal Douche

199,00 kr.

Anal douche til dig, der gerne vil have nem rengøring før analsex.

Kun 5 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Til den renlige analsex

Vulcanite Anal Douche tilbyder dig sikkerhed, når det drejer sig om renhed før analleg. Dette produkt går ikke på kompromis med kvaliteten. Denne brugervenlige douche er altid til rådighed, når du gerne vil kaste dig ud i sjov analleg med enten dig selv eller din partner.

Douchen består af en pumpe, der gør den let at indsætte og du kan skylle igen og igen, til du føler, at du er helt ren. Fyld pumpen op med lunkent vand og indfør den i anus, hvor du sprøjter en lille smule vand op og presser det ud igen. Gør det eventuelt i badet eller på toilettet. Den er let at adskille, så du nemt kan rengøre dit produkt efter brug.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Gør analsex renligere.
  • Nem at adskille og rengøre.
  • Brugervenlig.

Information

  • Mærke: CalExotics
  • Farve: Sort/rød
  • Længde: 7,5 cm Diameter: 0,75 cm
  • Materiale: ABS

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme