Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Wanachi Body Magic Wand Vibrator

549,00 kr.

Til komfortmassage over hele kroppen.

Kun 4 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

En wand, der kan lidt af det hele!

Wanachi Body Recharger er den første Wanachi kropsmassager med et blødt hoved og en hals, som udelukkende er fremstillet af Elite silikone og drives af en kraftig genopladelig motor.

Med den stænkede Wanachi Body Recharger skal du aldrig udskifte batterier igen og aldrig bekymre dig om rodede kabler.

Du kan vælge mellem 10 stille vibrationsprogrammer.

Tryk og hold tænd / sluk-knappen inde i tre sekunder for at tænde, tryk derefter på funktionstasten, drej til 3 intensive hastigheder og 7 spændende pulserende programmer.

Med en premium, lithium-drevet japansk motor, leverer Wanachi Body Recharger dybe, rørende vibrationer i modsætning til andre kompakte trådløse massagerer på markedet. Denne lette massager er ergonomisk formet til ekstra komfort.

Uanset om du vil lindre spændinger, reducere muskel træthed eller nyde et luksuriøst intimt møde med eller uden en partner, så er denne uimodståelige massage, er det perfekte valg.

Fantastiske Fordele:

  • Fremstillet i elite silikone.
  • Genopladelig.
  • 10 vibrationsprogrammer.
  • Ergonomisk design.
  • Perfekt til ømme muskler eller stimulering af erogene zoner.

Specifikationer

Mærke: Wanachi
Farve: Sort
God til: Kvinde
Længde: 23 cm
Diameter: 4,2 cm
Genopladning: USB kabel medfølger
Med vibrator: Ja
Stimulation: Klitoris
Materiale: Silikone, PU, ABS

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

1 anmeldelse af Wanachi Body Magic Wand Vibrator

  1. Ea

    Super Wand til ømme muskler.

Tilføj en anmeldelse af varen