We-Vibe Ditto Buttplug med Vibrator

699,00 kr.

Oplev spændingen ved fræk analleg med den vibrerende butt plug, Ditto, fra We-Vibe. Perfekt til både mænd og kvinder!

Kun 1 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Udforsk jer selv og hinanden med Ditto!

Vil du gerne eksperimentere med anal stimulering, eller ønsker du at finde noget af det bedste anal legetøj på markedet? Så bør du prøve Ditto fra We-Vibe. Denne vibrerende anal plug vil give dig intens og lækker stimulering, som du får lyst til at opleve igen og igen.

Ditto har 10 forskellige vibrationstilstande, som du nemt kan vælge mellem. Du kan styre vibrationerne med den medfølgende fjernbetjening, eller du kan bruge din smartphone og downloade den gratis We-Vibe-Connect ™ -app. Med appen får du eller din partner også mulighed for at kunne styre pluggen fra den anden side af jorden – så længe der er internet.

Denne vibrerende plug kan både bæres og nydes af mænd og kvinder og har en ergonomisk udformning, som gør den yderst pirrende og behagelig at bære. Dens slanke og fleksible bund gør også, at denne plug er sikker at bruge, og så er formen også nem at indsætte med en lille smule glidecreme.

Hvis du ikke kan få nok af denne butt plug, så kan du også tage den med dig ud under bruseren eller i badekarret. Ditto er nemlig vandtæt. Desuden er pluggen også genopladelig og kommer naturligvis også med et USB-ladekabel. Ditto skal blot oplades i 90 minutter, og så får du en brugstid på ca. 2 timer. Vibratoren fortæller dig også, hvornår det er på tide at sætte den til opladning igen. På den måde går du aldrig glip af fantastisk nydelse!

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele:

  • Luksuriøst og stilfuldt design.
  • Perfekt til anal stimulering.
  • 10 forskellige vibrationstilstande.
  • Kan bruges og nydes af både mænd og kvinder.
  • Kan styres via app eller fjernbetjening.
  • Enormt begyndervenlig.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: We-Vibe
Farve: Blå
God til: Begge
Stimulering: Anal
Længde: 8,8 cm
Diameter: 3,2 cm
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Medicinsk silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme