We-Vibe Jive App-Styret G-Punkts Vibrator Blå

879,00 kr.

Vidunderlig vibrator til hende af høj kvalitet fra We-Vibe.

Kun 2 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Forkæl dig selv eller din partner med lækre vibrationer!

Er du den type, der elsker at være uartig? Så kan vi varmt anbefale Jive App-Styret G-Punkts Vibrator fra We-Vibe. Med Jive kan du opleve intense vibrationer, uanset hvor du befinder dig. Glæd dig til fantastisk stimulering, der kan kontrolles helt håndfrit!

Jive kan både benyttes i soveværelset eller ude blandt andre. Det lyder måske lidt vovet, men vi lover dig, at det bliver supersjovt! Vibratoren er diskret og skal blot indføres i vagina – gerne med en lille smule glidecreme for den mest behagelige oplevelse. På den måde kan du blive stimuleret i biografen eller på restauranten uden nogen fatter mistanke.

Vibratoren har 10 forskellige vibrationsmønstre, som du eller din partner kan kontrollere via telefonen eller knapperne på vibratoren. Forbind din telefon og vibrator via den gratis We-Vibe-Connect ™ -app og kast dig ud i skøn nydelse!

For det ikke skal være løgn, så er Jive også vandtæt, hvilket betyder at du også kan nyde den under bruseren eller i badekarret. Derudover er vibratoren genopladelig og kommer naturligvis med et medfølgende USB-ladekabel. Med en enkel opladning kan du se frem til hele 2 timers intens legetid, og så giver vibratoren dig også besked, når den har lavt batteri. På den måde går du aldrig glip af fantastisk nydelse!

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Stilrent og elegant design.
  • Stimulerer kvindens g-punkt og klitoris.
  • Kan give dig intens stimulering ude og hjemme.
  • Lydsvag vibrator med mulighed for håndfri leg.
  • Brug med den gratis We-Connect ™ -app.
  • Kan styres fra den anden side af jorden via app.
  • Brugervenlig interface med en enkelt knap med en hastighed og flere vibrationsmønstre.
  • Inkl. opbevaringspose.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: We-Vibe
Farve: Blå
God til: Kvinde
Stimulering: G-punkt og klitoris
Længde: 9,2 cm
Diameter: 3,5 cm
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme