We-Vibe Match Par Vibrator med Fjernbetjening

998,00 kr.

Fantastisk parvibrator, der stimulerer ham og hende under samleje. Perfekt til håndfri stimulering under sex.

Kun 1 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Den perfekte vibrator til parforholdet

Vil du gerne prøve noget nyt, når du og din partner har sex? Så kan vi varmt anbefale Match Par Vibrator fra We-Vibe. Denne parvibrator vil stimulere både dig og din partner og gøre jeres intime stunder endnu bedre.

Parvibratoren indføres i kvindens vagina med den slanke side indvendig. På den måde vil både g-punktet og klitoris blive stimuleret samtidigt, og når manden først trænger op i hende, vil hans penis også blive stimuleret.

Du kan vælge mellem 10 forskellige vibrationsfunktioner, som giver dig god mulighed for at finde lige præcis det mønster, der får dig til at vride dig i nydelse. Styr vibrationerne via den medfølgende fjernbetjening eller på vibratorens knapper. Du kan også overlade kontrollen til din partner og lade ham styre stimuleringen.

Hvis du ikke kan få nok af Match, så kan du også tage denne vibrator med dig under bruseren eller i badekarret. Match er nemlig vandtæt, og så er den desuden også genopladelig. Vibratoren kommer naturligvis også med et USB-ladekabel, og har en ladetid på ca 90. minutter og en brugstid på ca. 2 timer.

Glæd dig til at lege med Match, som er fremstillet i fleksibelt og fløjlsblødt silikone, som gør indføring og brug yderst behagelig uden at gå på kompromis med den tilfredsstillende hårdhed. Perfekt til dine næste intime stunder!

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Simpelt og praktisk design.
  • Stimulerer klitoris, g-punkt og penis.
  • 10 forskellige vibrationsmønstre.
  • Fleksibel og justerbar.
  • Kan styres via trådløs fjernbetjening.
  • Fremstillet i behageligt og kropssikkert silikone.
  • Praktisk ladestation til brug med USB-port til tilslutning.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Lydsvag.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: We-Vibe
Farve: Blå
God til: Kvinder eller begge
Stimulering: G-punkt, klitoris og penis
Længde indførbar del: 5,5 cm
Længde ydre del: 6,5 cm
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Silikone og ABS-plast

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme