We-Vibe Melt Come Alive Klitorisstimulator App-styret Pink

1.029,00 kr.

En højkvalitets klitorisstimulator, som er lydsvag, diskret og passer perfekt til dig.

Kun 6 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Et vidunderligt legetøj til hende!

Vil du gerne forkæle din klitoris? Så bør du prøve Melt Klitorisstimulator fra We-Vibe. Denne klitorisstimulator stimulerer din klitoris med pulserende lufttryk, der får dig til at komme som aldrig før. Melt er skabt til at øge passionen mellem dig og din partner uanset om I ligger i sengen, eller om befinder jer på hver sin side af kloden.

Du skal blot sætte det bløde silikonehoved rundt om klitoris og derefter vælge mellem de 12 forskellige intensiteter for en personlig og intens stimulering. På den måde kan du tilpasse stimuleringen fra kildrende blidt til dybt pulserende alt efter hvilken tilfredsstillelse, du er i humør til. Det bedste ved lufttryksstimulering er, at din klitoris aldrig kan blive overstimuleret, og du kan derfor nyde Melt igen og igen.

Styr vibrationerne med knapperne eller brug din smartphone. Du skal blot downloade den gratis We-Vibe-Connect ™ -app, som er tilgængelig på både App Store og Google Play Store. Din partner kan også downloade appen og styre vibrationerne fra hans telefon – uanset hvor i verdenen han befinder sig. Så længe der er internet, så er der nydelse.

Hvis du ikke kan få nok af de pulserende lufttryk, så kan du altid tage denne fornøjelseskammerat med dig under bruseren eller i badekarret. Melt er nemlig vandtæt, og giver dig derfor mulighed for at få fantastisk nydelse. Desuden er Melt også genopladelig og kommer naturligvis også med et medfølgende USB-ladekabel. Melt oplader på ca. 90 minutter og kan derefter bruges i ca. 2 timer.

Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Elegant og stilfuldt design.
  • Stimulerer kvindens klitoris.
  • 12 forskellige intensitetsniveauer.
  • Fremstillet i silkeblød og kropssikker silikone.
  • Kan bruges med den gratis We-Vibe-Connect ™ -app.
  • Styr klitorisstimulatoren fra den anden side af jorden.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Lydsvag.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: We-Vibe
Farve: Pink
God til: Kvinder
Stimulering: Klitoris
Længde: 12,6 cm
Bredde: 1 cm
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme