Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

We-Vibe Moxie Trusse Vibrator med Fjernbetjening og App

989,00 kr.

Klitorisvibrator i høj kvalitet, der kan styres via app eller fjernbetjening. Så kan du nyde hede vibrationer, uanset hvor du er.

Kun 2 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Gør din aften mere spændende!

Forkæl din klitoris med lækre vibrationer med Moxie fra We-Vibe. Denne trussevibrator vil give dig skøn stimulering – uanset hvor du befinder dig, hvilket kun gør din leg endnu sjovere!

Du skal blot placere Moxie diskret i dine trusser med magnetklemmen og gøre dig klar til at nyde, at din partner forkæler dig på kontoret, mens du støvsuger, danser rundt ude på dansegulvet eller er ude på shoppingtur. Så længe der er internet, så kan du godt se frem til skønne vibrationer. Sørg for at den buede underside er mellem skamlæberne og hviler direkte på din klitoris.

Vibratoren har 10 forskellige vibrationsniveauer, som du kan vælge mellem. For at tænde enheden skal du blot holde knappen nede i 2 sekunder og ligeledes gentage processen, når du skal slukke den. Du kan styre vibratoren via knapperne, fjernbetjeningen eller din smartphone med den gratis We-Vibe-Connect ™ -app.

Moxie er vandtæt, og kan derfor også nydes under bruseren eller i badekarret. Desuden er vibratoren genopladelig og kommer naturligvis med et medfølgende USB-ladekabel. Den oplades på ca. 90 minutter og giver dig derefter 2 timers legetid. En lille alarm minder dig om, når det er tid til opladning.

Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Flot og indbydende design.
  • Stimulerer kvindens klitoris.
  • Kan styres via knapper, fjernbetjening og We-Vibe-Connect ™ -app.
  • 10 kraftfulde vibrationer.
  • Placeres diskret i trussen.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Lydsvag – jeres lille hemmelighed.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: We-Vibe
Farve: Turkis
God til: Kvinde
Stimulering: Klitoris
Længde: 9,2 cm
Bredde: 3,5 cm
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Silikone og ABS-plast

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme