We-Vibe Nova 2 Rabbit Vibrator

1.049,00 kr.

We-Vibe Nova 2 tilbyder stimulering som ingen anden rabbitvibrator med sin fleksible bevægelighed. Vibratoren er også app-styret, så du kan også overlade kontrollen til din partner fra hvor som helst i verdenen!

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Vidunderlige vibrationer til hende!

Har du leget med tanken om at blive stimuleret både ind- og udvendigt? Så kan vi varmt anbefale Nova 2 Rabbit Vibrator fra We-Vibe. Denne lillafarvede vibrator vil forkæle dit g-punkt og din klitoris på samme tid for de mest uforglemmelige orgasmer.

Nova 2 har 13 forskellige vibrationstilstande, som du nemt kan kontrollere via vibratorens knapper. Du kan også styre vibrationerne via den gratis We-Vibe-Connect ™ -app. Indfør Nova 2 i vagina og lad din partner styre din nydelse overalt i verden – så længe der er internet.

Hvis du ikke kan få nok af de dejlige vibrationer, så kan du også tage Nova 2 med dig under bruseren eller i badekarret. Nova 2 er nemlig vandtæt, og giver dig derfor rig mulighed for dejlig stimulering.

Desuden er vibratoren også genopladelig og kommer naturligvis også med et magnetisk USB-ladekabel. Vibratoren har en opladetid på 90 minutter, men så er du også sikret en brugstid på 120 minutter. Glæd dig til at lege med denne støjsvage vibrator igen og igen.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Stilfuldt og elegant design.
  • Fleksibelt design, som følger dine bevægelser.
  • Stimulerer klitoris og g-punktet samtidigt.
  • Silkeblød silikone overflade i én samlet overflade.
  • 10+ forskellige vibrationsfunktioner.
  • Batteri indikator – fortæller når det er tid til opladning.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Kan styres via den gratis We-Vibe-Connect ™ -app.
  • Travel-lock funktion.
  • Vandtæt.

Video

 

Information

Mærke: We-Vibe
Farve: Lilla
God til: Kvinde
Stimulering: G-punkt og klitoris
Længde: 21,7 cm
Diameter: 3,9 cm
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme