🚚 Bestil nu og modtag i morgen

We-Vibe Pivot Penisring med Vibrator

629,00 kr.

Tid til dobbelt op på fræk med fælles nydelse med Pivot penisringen fra We-Vibe.

Kun 6 tilbage på lager

Vi anbefaler

✔️ 100% diskret levering
✔️ Fragt fra 29,- Gratis over 499 Kr.
✔️ ★ ★ ★ ★ ★ Trustpilot
✔️ E-mærket shopping

En penisring med flere fordele!

Vil du gerne holde længere under samleje? Så bør du prøve Pivot fra We-Vibe. Denne penisring hjælper dig med at få en kraftigere og mere længerevarende erektion, som både glæder dig og din partner.

Når du skal bruge Pivot, så anbefaler vi, at du tager den på i slap tilstand. Det fleksible silikone materiale strammer på den helt rigtige måde, mens den er nem at tage af og på, og så er den superbehagelig at have på. Brug gerne en lille smule glidecreme, når du påfører penisringen, for det mest behagelige resultat.

Under selve akten vil vibratoren også stimulere din partners klitoris og give hende pirrende stimulation. Pivot har i alt 10 forskellige vibrationstilstande, som du kan vælge mellem, der både forkæler dig og din partner.

Download den gratis We-Vibe-Connect ™ -app og skræddersy din stimulering, eller lad hende styre din stimulering, når I er adskilt. Når I bruger appen, har det ingen betydning, hvorvidt I er ved siden af hinanden, eller om I har et ocean mellem jer. Så længe der er internet, så er der nydelse.

Hvis du ikke kan få nok af dette legetøj, så kan du også tage Pivot med dig under bruseren eller i badekarret. Denne penisring er nemlig vandtæt. Desuden er Pivot også genopladeilg og kommer naturligvis med et USB-ladekabel. Oplad din penisrign på 90 minutter og glæd dig til 2 timers hed leg. Vibratoren fortæller dig også, hvornår det er på tide at lade penisringen op. På den måde går du aldrig glip af dejlig nydelse.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Simpelt og stilfuldt design.
  • Stimulerer penis og klitoris.
  • Hjælper med kraftigere og længerevarende erektioner.
  • Fremstillet i et superblødt og behageligt materiale.
  • Kan bruges med den gratis We-Vibe-Connect ™ -app.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Enormt begyndervenlig.
  • Let at rengøre efter brug.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: We-Vibe
Farve: Blå
God til: Mand eller begge
Stimulering: Penis og klitoris
Længde: 7,1 cm
Diameter: 2,8 cm (strækbar)
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Medicinsk silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme