Bestil nu og modtag i morgen

We-Vibe Unite Par Vibrator 2.0 Lilla

619,00 kr.

Forøg passionen i dit forhold med We-Vibe Unite parvibrator, der stimulerer jer med 10 forskellige vibrationsmønstre. 

Kun 4 tilbage på lager

Vi anbefaler

✔️ Bestil inden 16:00 - Levering i morgen (Hverdage)
✔️ 100% diskret levering
✔️ Fragt fra 25,- Gratis over 499 Kr.
✔️ ★ ★ ★ ★ ★ Trustpilot
✔️ E-mærket shopping

En vibrator til parforholdet 

Vil du og din partner gerne opleve glæden af intense vibrationer under samleje? Så bør du prøve Unite Par Vibrator 2.0 fra We-Vibe. Denne vibrator kan nydes af både ham og hende og kan give jer masser af uforglemmelige øjeblikke.

Du skal blot indføre denne eksklusive vibrator i vagina – gerne med en lille smule glidecreme for den mest behagelige oplevelse. Herefter kan du tænde for vibrationerne og finde det mønster, du bedst kan lide. Unite har 10 forskellige vibrationsmønstre, som giver dig og din partner god mulighed for at finde lige præcis den vibrationstilstand, som stimulerer jer bedst.

Hvis eller når din partner også vil have glæde af denne vibrator, skal han blot trænge op i dig, mens du har denne vibrator i dig, og så vil han mærke penis blive stimuleret. På den måde blive altså både klitoris, g-punkt og penis stimuleret. Vibratoren har et slankt og fleksibelt design, der er behageligt for begge parter under sex. Derudover er Unite lavet af kropssikkert silikone – fri for ftalater, BPA og lavet uden latex.

Unite er genopladelig og giver jer op til 60 minutters legetid på en hel opladning. På den måde har I altid skøn fornøjelse til rådighed, når I bliver tændte. Unite kan også bruges med den medfølgende fjernbetjening for en håndfri oplevelse. Den brugervenlige fjernbetjening har en enkelt knap, som begge partnere kan bruge, og den fungerer op til en afstand på tre meter.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele:

  • Smart og elegant design.
  • Stimulerer både ham og hende under samleje.
  • Nyd vibrationerne ved klitoris, g-punkt og penis.
  • 10 forskellige vibrationsmønstre.
  • Kan styres via medfølgende fjernbetjening.
  • Inkl. opbevaringspose.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Lydsvag.

Information

Mærke: We-Vibe
Farve: Lilla
God til: Kvinde eller begge
Stimulering: G-punkt, klitoris og penis
Længde: 8 cm
Diameter: 3 cm
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Stænkbeskyttet
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme