Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

We-Vibe Verge Penisring med Vibrator

689,00 kr.

Penisring til ham, der stimulerer penis og mellemkødet med skønne vibrationer fra We-Vibe.

Kun 5 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Gør jeres aften lidt sjovere med Verge! 

Vil du gerne have en fyldigere erektion og bedre orgasmer? Så bør du prøve Verge Penisring med Vibrator fra We-Vibe. Perfekt til ham, der gerne vil holde lidt længere eller imponere sin partner i soveværelset.

Verge sættes rundt om pung og penis med vibratordelen hvilende mod mellemkødet. Vi anbefaler, at du bruger en lille smule glidecreme, når du påfører penisringen for det mest behagelige resultat. Med et elegant og slankt design sidder den perfekt under samleje, og giver dig intens stimulering, som du aldrig vil glemme.

Du kan enten kontrollere vibrationerne ved at trykke en lille knap på selve ringen eller via appen. Der er 10 forudindstillede tilstande at vælge mellem, eller du kan oprette dit eget vibrationsmønster i appen, hvor du kan bruge knapper, musik, bevægelser eller endda din stemme til at styre den med.

Hvis du vil øge spændingen endnu mere, så kan du lade din partner styre alt på afstand. Det er helt ligegyldigt, om der er et helt ocean mellem jer, så længe I begge har appen. Hvis I har flere af We-Vibes andre app-styrede produkter, kan I styre hinandens sexlegetøj på samme tid!

Verge er genopladelig og har en legetid på 2 timer, når den er fuldt opladt. Penisringen kommer naturligvis også med et medfølgende USB-ladekabel, så du altid har skøn nydelse til rådighed. En lille lampe på ringen blinker og angiver, hvornår Verge skal lades op. Du kan også tage Verge med dig under bruseren eller i badekarret, da den er vandtæt.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Bemærk, at Verge ikke virker med modificerede Andriod systemer som eksempelvis Huawei EMUI.

Fantastiske Fordele: 

  • Stilfuldt og luksuriøst design.
  • Nyd vibrationer rundt om penis og ved mellemkødet.
  • Øger størrelsen på din erektion og forlænger din erektionstid.
  • Kompatibel med den gratis We-Vibe-app – fåes til iOS og Android.
  • Kan styres fra den anden side af kloden.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: We-Vibe
Farve: Mørkegrå
God til: Mænd
Stimulering: Penis, mellemkød eller klitoris
Længde: 11,4 cm
Diameter: 4,5 cm
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme