Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Womanizer Classic Special Edition Sort

Original price was: 759,20 kr..Current price is: 559,20 kr..

Womanizer Classic som en begrænset specialudgave! Det perfekte legetøj til hende finder du lige her.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Kvindens bedsteven! 

Nu kan du få Classic fra Womanizer i en special edition udgave. Denne lydsvage trykbølgestimulator er perfekt til hende, der elsker skøn stimulering. Du får 8 forskellige intensiteter, som du nemt kan styre på knapperne.

Den patenterede Pleasure Air Technology stimulerer klitoris med præcis nøjagtighed uden at røre ved klitoris. Med denne klitorisstimulator kan du være helt sikker på at opleve uforlignelige klimakser, der får dig til at hungre efter mere.

Nyd denne klitorisstimulator hvor og hvornår, du har lyst. Den er genopladelig og kommer med et magnetisk opladerkabel samt opbevaringspose, så du altid har skøn stimulering til rådighed. Derudover kan du nyde denne klitorisstimulator både i sengen, men også under bruseren eller i badekaret, da den er vandtæt. Du er kun en knap væk fra en skøn orgasme!

Fantastiske Fordele: 

 • Lydsvag.
 • 8 forskellige intensiteter.
 • Lavet med Pleasure Air Technology.
 • Genopladelig.
 • Magnetisk opladekabel medfølger.
 • Vandtæt.

Information

 • Mærke: Womanizer
 • Farve: Sort
 • Længde: 14,8 cm
 • Diameter: 3,5 cm
 • Materiale: ABS, Silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

1 anmeldelse af Womanizer Classic Special Edition Sort

 1. Henriette

  Der er ingen klager herfra. Enhver kvinde burde købe sig Womanizer Classic – den er bare fantastisk.

Tilføj en anmeldelse af varen