Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Womanizer Premium Eco Friendly

Original price was: 1.299,00 kr..Current price is: 999,00 kr..

Skøn, bæredygtig klitorisstimulator til hende i en smuk, rosa farve.

Kun 3 tilbage på lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Vibratoren, der passer en grønnere livsstil

Denne vibrator fra Womanizer understøtter One Tree Planted og har taget et skridt mod at gøre verdenen til et bedre sted med en grønnere livsstil. Premium eco er vegansk, har et udskifteligt batteri og kan demonteres fuldstændigt og genbruges i sine individuelle dele. Premium eco består af biologisk nedbrydeligt materiale (majsstivelse) og er derfor absolut bæredygtigt. Dens emballage er lavet af 100% FSC-papir som scorer med bæredygtighed og genanvendelighed. Derudover blev opladekablet reduceret til halvdelen af ​​længden, og opbevaringsposen er nu lavet af 100% bomuld. Premium eco sikrer grønne orgasmer med en virkelig god samvittighed!

Womanizer Premium eco er en stærk trykbølgestimulator med 12 forskellige modi og Smart Silence-teknologi. Den patenterede Pleasure Air Technology stimulerer klitoris med præcis nøjagtighed. Takket være den interne sensor begynder Premium eco kun at stimulere, når den kommer i kontakt med huden og derefter slukker sig selv. Yderligt er den stænktæt. Inkl. USB-opladerkabel, opbevaringspose og udskiftningsudstyr (størrelse S).

Fantastiske Fordele: 

  • Vegansk.
  • 12 intensitetsmodi.
  • Smart Silence teknologi – vibrationerne starter ved hudkontakt.
  • Længere driftstid: nu 240 minutter med 120 minutters opladningstid
  • USB-kabel – magnetisk opladeligt.
  • Nem at genbruge – og let at tage fra hinanden.
  • Dobbelt så lang batterilevetid – mindre opladning.

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Detaljer

Mærke: Womanizer
Farve: Rosa
God til: Kvinde
Størrelse: 16,5 cm
Diameter: 5,4 cm
Materiale Biolene

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Womanizer Premium Eco Friendly”