Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Womanizer Premium Klitoris Vibrator med tilbehør

Original price was: 1.499,00 kr..Current price is: 1.099,00 kr..

Med dette komplette onanisæt med den populære Womanizer Premium inklusiv 3 skønne produkter (2 glidecremer og 1 massageolie) er du ét skridt nærmere orgasmehimlen.

Kun 5 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Fuldend din sensuelle aften med dette fantastiske sæt!

Dette sæt indeholder:

  • 1 Womanizer Premium (Se nedenstående beskrivelse)
  • 1 massageolie (100 ml.)
  • 1 bio vandbaseret glidecreme (20 ml.)
  • 1 glidecreme med varmende effekt (100 ml.)

Womanizer Premium Klitorisstimulator er en kraftig pulsator med 12 forskellige intensiteter, en autopilottilstand og Smart Silence-teknologi. Den revolutionære trykbølgeteknologi giver præcis stimulering af klitoris ved hjælp af trykbølger. De forskellige intensiviteter spænder vidt, hvormed du kan opnå alt fra blidt til kraftigt stimuli.

Womanizer har udstyret dette produkt med 3 nye funktioner, der ikke findes i nogle af dens forgængere. Disse består af:

Smart Silence: Smart Silence funktionen betyder, at selvom du har motoren tændt, er den fuldstændig stille og starter først, når dens sensorer kommer i nærheden af din hud. Det betyder samtidig, at den stopper, så snart du holder produktet væk fra huden.

Autopilot: En del af spændingen og ophidselsen ligger i uvisheden. Dette er der taget højde for ved denne funktion, der består af et skiftende og vilkårligt bevægelser i et mønster, du ikke kan regne ud. Bemærk at du naturligvis stadig kan vælge selv at styre vibrationsmønstrene ved at klikke på (+) og (-) knapperne.

Blidere og Kraftigere stimulationer: Den nyeste forbedring består i, at den blideste stimulation er blevet gjort 50 % blidere og den kraftigste er blevet gjort 50 % kraftigere. Således er der stimulation for enhver smag, både til nybegynderen og den super erfarne.

For at bidrage til yderligere komfort medfølger der nu også to sugehoveder (aftagelige dutter omkring trykbølgerne). Sugehovederne kommer i forskellige størrelser, hvormed du kan vælge din favorit. Det er en smagssmag, så prøv dig frem eller veksel alt efter ønske.

Materialet er af silkeblødt silikone og selve designet med dets lette bue ligger helt perfekt i din hånd. Tilføj en smule vandbaseret glidecreme på kanten af sugehovedet både for at forfine oplevelsen samt for at bidrage til gnidningsfri kontakt med huden.

Produktet er super let at rengøre, enten med vand og sæbe eller et rengøringsmiddel specifikt til sexlegetøj.

Produktet er desuden 100 % vandtæt, hvormed du trygt kan tage den med under bruseren eller i badekarret.

Produktet er genopladeligt og oplades via det medfølgende magnetiske USB kabel. Produktet har en opladetid på 120 min. og en brugstid på 240 min.

Udover dette helt særlige stykke sexlegetøj får i ved dette køb også 3 øvrige produkter, der er ideelle til brug af netop Womanizer Premium. Bedre bliver det ikke! 

Specifikationer

Mærke: Womanizer
Farve: Sort
God til: Kvinde
Længde: 15,5 cm
Diameter: 3,5 cm
Vægt: 574 gr
Med vibrator: Ja
Stimulation: Klitoris
Vandtæt: Ja
USB-kabel: Medfølger
Materiale: ABS plastik, Silikone, PU belægning

 

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Womanizer Premium Klitoris Vibrator med tilbehør”