You2Toys 2 Function Bendable Vibe Rabbitvibrator

399,00 kr.

Lækker rabbitvibrator fra You2Toys, der målrettet stimulerer dit g-punkt og “slikker” dig på samme tid!

Kun 2 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Lækker selvforkælelse! 

Har du leget med tanken om at eje en rabbit vibrator, men ved ikke hvilken du skal vælge? Så kan vi varmt anbefale denne rabbit vibrator fra You2Toys. Denne vibrator er perfekt til dig, der elsker oralsex og stimulering af g-punktet!

2 Function Bendable forkæler dit g-punkt med 10 lækre vibrationsmønstre, og så kan vibratoren desuden også forkæle din klitoris med 10 lækre “slik”-mønstre. Skaftet kan bøjes og bliver også der, hvor du vil have den. På den måde sikrer du, at du får en direkte stimulation af g-punktet.

Når din fornøjelseskammerat løber tør for strøm, kan du blot hive det medfølgende USB-ladekabel frem og sætte den til stikkontakten. På den måde har du altid lækker nydelse tilgængelig.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Praktisk og charmerende design.
  • Stimulerer kvindens g-punkt og klitoris.
  • Lækre “slik”-vibrationer – perfekt til kvinden, der elsker oralsex.
  • Nøjagtig stimulation af g-punktet.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.

Information

Mærke: You2Toys
Farve: Lilla
God til: Kvinde
Stimulering: G-punkt og klitoris
Længde: 22,3 cm
Indsættelig længde: 14,5 cm
Diameter: 3,4 cm
Vibrationer: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Silikone, PU og ABS

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme