You2Toys Anal Douche Shower Deluxe

149,00 kr.

Perfekt til ophidsende og intim badesjov! Kan både bruges vaginalt og analt.

Kun 3 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Til dine erotiske stunder 

Hvis du gerne vil sikre et renligt resultat til dine næste intime stunder, så bør du prøve denne anal douche fra You2Toys. Med en anal renser vil du opleve, at det er slut med pinlige og akavede situationer, og at du og din kæreste kan nyde frække og intime lege uden forstyrrelser.

Du skal blot fylde ballonen op med væske og herefter indføre den tynde del i enten anus eller vagina og sprøjte væsken ind. Skub vandet ud igen, og fortsæt med denne proces til du føler, du er ren.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Brugervenlig.
  • Nem at rengøre.
  • For mere renlige intime stunder.
  • Nem at adskille.
  • Kan virke pirrende og stimulerende.

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Detaljer

Mærke: You2Toys
Farve: Sort
Ballon længde: 10,5 cm
Ballon diameter: 5 cm
Douche påsats: 4-7 cm