Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

You2Toys Ben Wa Bækkenbundkugler

89,00 kr.

Eksklusive elskovskugler som både styrker din bækkenbund og medvirker til mere eksplosive orgasmer!

Kun 3 tilbage på lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Effektiv orgasmetræning

Med You2Toys Ben Wa Bækkenbundkuglertræner du din bækkenbund og opnår på den måde mere eksplosive orgasmer.

Ved blot 15 minutters daglig træning styrker du dine bækkenbundsmuskler, hvorved alle sanseindtryk i kærlighedslegen intensiveres – både for dig og din partner. Træningen med elskovskuglerne kan praktisk og fleksibelt integreres i din dagligdag: Du kan for eksempel bære dem, mens du træner, gør rent eller køber ind.

Når du bruger disse elskovskugler spænder du bækkenbundsmusklerne. Det er ikke kun dejligt – det træner også de vaginale muskler. Hvilket igen fører til en mere intensiv sexoplevelse. Elskovskugler uden forbindelse og sikkerhedsbånd i en dekorativ æske. Sølvfarvede. Diameter: 1,8 cm, vægt: 25g pr. stk. Materiale: Karbon stål.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele:

  • Ideel til optræning af bækkenbund.
  • Lette at rengøre.
  • Opnå mere intense orgasmer.
  • Ideel til brug efter graviditet.
  • Ideel til nybegynderen.

Detaljer

Farve: Sølvfarve
Materiale: Carbonstahl (nikelfri)
Længde: 1,8 cm
Diameter: 1,8 cm
Vægt: 145 g

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme