You2Toys Crystal Dildo 20 cm

199,00 kr.

Lækker dildo i transparent farve med blå detaljer fra Crystal. Perfekt til intime, frække og sensuelle stunder i soveværelset.

Kun 2 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Ren fornøjelse til dine lyståbninger! 

Leder du efter en dildo, der kan forkæle dig og give dig intens nydelse? Så bør du prøve denne transparente dildo med blå detaljer fra You2Toys, der med garanti vil gøre din aften endnu bedre!

Dildoen er bøjet helt perfekt til at kunne ramme dine hot spots, og så har den realistiske detaljer, der alt sammen bidrager til en fantastisk stimulering. De markante årer og flotte testikler giver dildoen et lækkert udseende, som gør den til en fornøjelse at lege med igen og igen.

Denne dildo kan desuden bruges af både mænd og kvinder og er perfekt til både vaginal og/eller anal stimulation. Dildoen har desuden også en sugekop/fod, som giver dig mulighed for håndfri fornøjelse. Du skal blot sætte den fast på en glat overflade som f.eks. et badeværelsesgulv eller et spejl og nyde dildoen i dine yndlingsstillinger.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele:

  • Frækt og indbydende design.
  • Realistiske detaljer – for bedre stimulation.
  • Kan bruges af både mænd og kvinder.
  • Kan bruges til anal og vaginal stimulation.
  • Sugekop/fod – for håndfri fornøjelse.

Information

Mærke: Crystal
Farve: Transparent m. blå detaljer
God til: Kvinde
Stimulering: Vaginal og anal
Længde: 19,5 cm
Indsættelig længde: 14 cm
Diameter: 4,4 cm
Materiale: PVC

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme