You2Toys Diamond Buttplug

139,00 kr.

Hjerteformet anal plug til erotiske stunder.

Kun 2 tilbage på lager

Vi anbefaler

✔️ Bestil inden 16:00 - Levering i morgen (Hverdage)
✔️ 100% diskret levering
✔️ Fragt fra 25,- Gratis over 499 Kr.
✔️ ★ ★ ★ ★ ★ Trustpilot
✔️ E-mærket shopping

Nydelse og pynt til din bagdel

En flot bagdel kan være meget overbevisende! Her venter hjertelige øjeblikke på dig, fordi denne sølvfarvede analplug er et ægte smykke for din bagdel. Takket være den hjerteformede stopper, gnistrer din numse vidunderligt flot – dette er også et betagende syn for din partner ved sex.

For ekstra nydelse kan du bruge denne anal plug til tempererede lege. Du kan bl.a. lægge den ved siden af en radiator for en hed oplevelse, eller du kan lægge den i fryseren! Du vælger helt selv, hvordan du vil nyde denne vidunderlige butt plug fra You2Toys. Derudover er denne plug velegnet til anal træning grundet dens vægt.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele:

  • Hjerteformet anal plug med dekorativt smykke.
  • Tilføjer ekstra spænding til jeres leg.
  • Kan bruges af mænd og kvinder.
  • Perfekt til tempererede lege.

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Detaljer

Mærke: You2Toys
Farve: Metal og rød
God til: Begge
Total længde: 8,2 cm
Diameter: 3,4 cm
Vægt: 85 g
Materiale: Aluminium, akryl