You2Toys Double Dildo´s Strap-on sæt med vibrator

649,00 kr.

Fræk strap-on sæt med vibrator til par der ønsker fuld stimulering.

Kun 4 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Til jer, der gerne vil eksperimentere med jeres sexliv.

Sort Strap-On sæt med vibrator. Kommer med en stor udvendig og en lille, indvendig vibrator. Den store vibrator (17 cm lang, Ø 3-4,3 cm) er let bøjet og stimulerer din partner (passive part), mens den lille vibrator (9,3 cm lang, Ø 3,8-4,2 cm) penetrerer dig (aktiv part).

Begge vibratorer har et udformet penishoved med dybe blodårer og 10 vibrationstrin. Trinnene justeres ved hjælp af en fjernbetjening med kabel, som kan fastsættes med en lille løkke på bæltet. Dermed har I hænderne frie til det sjove.

Bæltets størrelse kan justeres i 12 trin fra 78 cm, til 108 cm. G-strengen er 96 cm lang og kan justeres. (Batterier medfølger : 3 x Micro/AAA).

Fantastiske Fordele:

  • 10 lækre vibrationstilstande.
  • Kan stimulere begge.
  • Justerbart bælte.

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

1 anmeldelse af You2Toys Double Dildo´s Strap-on sæt med vibrator

  1. Christina

    Hvis i ikke har prøvet Strap-on før så er det her sæt sååå fantastisk. Vores sexliv har nået nye højder.

Tilføj en anmeldelse af varen