You2Toys Glow In The Dark Dildo

229,00 kr.

Fræk dildo med turkis selvlysende kerne! Det perfekte legetøj til hede og intime stunder i soveværelset.

Kun 6 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Dildoen, der kan lidt mere  

Leder du efter en dildo, der kan gøre din leg lidt sjovere? Så bør du prøve Glow In The Dark fra You2Toys. Denne dildo er perfekt til både begyndere og erfarne, og så er den superbehagelig og lækker at lege med.

Glow In The Dark er en mælkeagtig transparent naturdildo med en turkisfarvet kerne, der lyser i mørket! Ja, du læste rigtigt. Når du forkæler dig selv i aften- og nattetimerne, vil denne fornøjelseskammerat guide dig med sin selvlysende farve, der gør din leg endnu frækkere!

Ud over at kunne lyse i mørket, så har denne dildo også realistiske detaljer, som gør din stimulering og nydelse endnu bedre. Dildoen har nemlig testikler, et lækkert penishoved og tydelige årer, som alt sammen bidrager til en fantastisk stimulering. Desuden er dildoen fremstillet i et behageligt silikonemateriale, der føles lækker mod huden.

Dildoen har også sugekop/fod i bunden, så du kan nyde den fra nye og spændende vinkler. Sæt den fast på en fast overflade og glæd dig til håndfrie fornøjelser. Da dildoen har en sugekop/fod, kan denne dildo også bruges sammen med en strap-on, og er derfor også det perfekte parlegetøj.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Sjovt, men supersexet design!
  • Selvlysende – for hede og intime stunder.
  • Realistiske detaljer for bedre stimulering.
  • Kan bruges af både mænd og kvinder.
  • Kan bruges til anal og vaginal stimulering.
  • Sugekop/fod – for håndfri fornøjelse.

Information

Mærke: You2Toys
Farve: Mælkeagtig/transparent m. turkis kerne
God til: Kvinde
Stimulering: Vaginal og anal
Længde: 20,5 cm
Indsættelig længde: 15 cm
Diameter: 2,9 – 4 cm
Materiale: Silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme