You2Toys Mystic Clear Pocket Pussy To Go Sort

299,00 kr.

Vidunderlig masturbator til ham, der gerne vil have eksplosive og intense orgasmer. Er du klar til masser af skøn nydelse?

Kun 4 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Et sikkert must-have legetøj til ham! 

Denne masturbator er perfekt til ham, der gerne vil gøre sine onaniopleveler endnu bedre. Med Mystic Clear Pussy To Go får du en praktisk masturbator med en beskyttende hætte, der er nem at tage med rundt omkring og holde ren fra støv og snavs.

Denne masturbators nydelseskanal er lavet i et gennemsigtigt og hudlignende materiale, der gør din onanioplevele frækkere og behageligere. På indersiden finder du en udpræget stimuleringsstukturer, der sikrer, at dine orgasmer bliver intense!

Du kan nemt og effektivt rense denne masturbator efter brug. Den er åben bagfra og kan ubesværet tages ud af dåsen.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Nem og praktisk.
  • Lavet i et gennemsigtigt og hudlignende materiale.
  • Skønt indre med en dejlig stimuleringsstruktur.
  • Kan nemt rengøres efter brug.
  • Fremstillet i TPE og ABS.

Information

  • Mærke: You2Toys
  • Farve: Sort
  • Længde: 23,5 cm
  • Vægt: 680 gr
  • Materiale: ABS,TPE

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “You2Toys Mystic Clear Pocket Pussy To Go Sort”