Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

You2Toys Mystic Pocket Pussy To Go Sort

199,00 kr.

Dejlig og stimulerende masturbator formet som en vagina. Er du klar til lækker nydelse?

Kun 4 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Legetøjet til din onanisession 

Denne masturbator har alt det, du står og mangler for at gøre din onanisession bedre. Indeni den diskrete dåse gemmer sig en naturtro masturbationsvagina med indvendige og tykke massagenupper, der føles fantastisk mod penis.

Du kan være stensikker på, at du får masser af skønne orgasmer, når du nyder denne masturbator. Nyd den alene eller sammen med en partner, hvis I gerne vil eksperimentere med sexlegetøj.

Når du er færdig med at bruge den, er den supernem at rengøre. Du skal blot tage den ud af dåsen og følge nedenstående vejledning.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Diskret og sort design.
  • Formet som en skøn vagina.
  • Naturtro med indvendige og tykke massagenupper.
  • Kan bruges alene eller sammen med en partner.
  • Nem at rengøre.
  • Fremstillet i TPR og ABS.

Information

  • Mærke: You2Toys
  • Farve: Sort
  • Længde: 27 cm
  • Materiale: TPR

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “You2Toys Mystic Pocket Pussy To Go Sort”