You2Toys Mystic Pussy to go Vibrations

429,00 kr.

Skøn masturbator til ham med lækre vibrationer. Er du klar til at nyde intense orgasmer?

Kun 2 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

En dejlig masturbator til ham

Hvis du har leget med tanken om at eje en masturbator, eller blot udskifte den gamle, så kan du roligt vælge denne vidunderlige masturbator fra You2Toys. Masturbatoren er formet som en vagina og har et skønt indre med en lækker stimuleringsstruktur, der gør din nydelse endnu bedre. Lavet i et hudlignende materiale, der gør din onanisession endnu bedre!

Derudover kommer der nogle vedlagte vibroæg med denne masturbator, som får fornøjelseskanalen til at ryste og pulsere. Du kan nemt styre og vælge mellem de 3 vibrationer via den kabelbundene fjernbetjening.

Denne masturbator er nem at rengøre. Du skal blot fjerne sleevet fra dåsen og følge nedenstående vejledning.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Bemærk, batterier ikke medfølger og skal købes separat. 3 x AA.

Fantastiske Fordele: 

  • Praktisk og diskret masturbator.
  • Behageligt og stimulerende indre.
  • Kommer med en vibrator med 3 vibrationstilstande.
  • Nem at rengøre.
  • Fremstillet i TPR og ABS.

Information

  • Mærke: You2Toys
  • Vægt: 656 cm
  • Længde: 23 cm
  • Materiale: TPR

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “You2Toys Mystic Pussy to go Vibrations”