You2Toys Pocket Pussy Mini Masturbator

99,00 kr.

Fantastisk masturbator i praktisk design. Stimulerende riller for en mere intens oplevelse!

På lager

Vi anbefaler

✔️ 100% diskret levering
✔️ Fragt fra 29,- Gratis over 499 Kr.
✔️ ★ ★ ★ ★ ★ Trustpilot
✔️ E-mærket shopping

En lækker pocket pussy til ham 

Denne super lækre pocket-pussy masturbator giver dig oplevelsen af ren ekstase! Perfekt til at have med på farten. Du skal blot føre din penis ind i det bløde hylster og nyde den ophidsende følelse.

Udtagelig masturbator i en diskret ægformet dåse. Denne masturbator har en lys farve. Indvendig har den stimulerende riller for en mere intens oplevelse.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske fordele:

  • Onani produkt til mænd.
  • Naturtro materiale og oplevelse.
  • Fleksibelt, naturtro og blødt materiale.
  • Strukturerede stimuleringsriller.
  • Let at rengøre.

Detaljer

Farve: Lys farve
Material: TPE, ABS
Længde: 9,8 cm
Diameter: 0,6 cm
Vægt: 205 g

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj her

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Tilkøb evt. en opbevaringspose til dit sexlegetøj

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme