Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

You2Toys Rabbit Vibrator Petit Lilla

349,00 kr.

Lilla rabbitvibrator til hende, som fortjener den bedste form for selvforkælelse!

Kun 3 tilbage på lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Den bedste form for selvforkælelse!

Denne rabbitvibrator til hende er perfekt til stimulering af klitoris og g-punktet. Den har 2 kraftige, separate og styrbare motorer – én i akslen og én i klitorisstimulatoren. Derudover har vibratoren 10 vibrationsmønstre samt 5 hastigheder, som sikrer behagelig variation.

Takket være den praktiske form kan vibratoren styres vidunderligt let. Dens buede design med de to fyldige, bløde stimuleringshoveder og dens hudvenlige og bløde overflade sikrer ubekymret nydelse og en behagelig følelse på huden.

Vibratoren er genopladelig, så du ikke skal bekymre dig om batterier. Der medfølger et USB-ladekabel. Samlet længde 18,8 cm. Indsætningsdybde 10,9 cm. Ø 2,3 cm til 3,3 cm. Silikone, PU, ​​ABS.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt. Når du er færdig, så anbefaler vi, at du benytter lunkent vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj.

Fantastiske Fordele: 

  • Rabbitvibrator med 2 motorer.
  • 10 vibrationsmønstre.
  • 5 hastigheder.
  • Praktisk formet.
  • Fremstillet i hudvenligt materiale.
  • Genopladelig med medfølgende USB-kabel.

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Detaljer

Mærke: You2Toys
Farve: Lilla
God til: Kvinde
Størrelse: 18,8 cm
Diameter: 2,3 – 3,3 cm
Materiale: Silikone, PU, ABS