Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

You2Toys Strapless Strap-On med Vibrator

499,00 kr.

Fræk og innovativ strapless strap-on vibrator, der stimulerer både dig og din partner.

Kun 3 tilbage på lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Den effektive elsker 

Nu kan både du og din partner nyde frække strap-on sessioner! Med denne strapless strap-on fra You2Toys behøver du ikke at bøvle med irriterende seler, men blot fokusere på den nydelse både du og din partner kommer til at få fra dette produkt.

Dildoen føres op i vagina, og så kan du nemt penetrere din partner samtidig med selv at blive stimuleret. Kan det blive bedre? Dildoen er lavet et blødt, men alligevel fast silikonemateriale. Derudover kommer den i et flot og stilrent design, der sidder godt og er virkelighedstro i formen.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Gør stimulering muligt for begge parter.
  • Stilrent og flot design.
  • Skønne vibrationer.
  • 9 forskellige vibrationsfunktioner.
  • Stimulerende riller og berøringsteksturer.

Specifikationer

Mærke: YOU2TOYS
Farve: Pink
Vibration: 9 vibrationsmønstre
stimulering: Vaginal/anal
Materiale: Silikone
USB kabel: Medfølger

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

1 anmeldelse af You2Toys Strapless Strap-On med Vibrator

  1. Julian

    Multi-orgasmer til os begge med denne Strap-on.

Tilføj en anmeldelse af varen