Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

You2Toys Strapless Strap-On

369,00 kr.

Trippel op på nydelse med vaginalplug, analplug og dildo i ét! Stropløs strap-on til jer, der ønsker ultimativ nydelse.

Kun 2 tilbage på lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Gør din aften lidt sjovere 

Står du og din kæreste og mangler det helt rigtige legetøj til aftenens erotiske lege? Så bør I prøve denne lilla strapless strap-on. Du får her en dildo, vaginal- og analplug i én! Dette raffinerede legetøj er perfekt til rollespil, hvor den aktive og passive part blive stimuleret samtidig.

Kvinden skal blot indføre vaginal- og analpluggen og så er I sikret en fantastisk aften sammen. Det bedste ved denne strap-on er, udover at du også vil blive stimuleret, at den kommer uden påspændingsrem. Glæd jer til at mærke dette silkebløde legetøj. Det bliver så frækt!

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Dildo, vaginal- og analplug i én!
  • Flot, feminin farve.
  • Stimulerer begge parter samtidig.
  • Kommer uden påspændingsrem!
  • Perfekt til intime rollespilslege.

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Detaljer

Mærke: You2Toys
Farve: Lilla
God til: Begge
Størrelse: 20 cm
Diameter: 1,4-4 cm
Vægt: 363 g
Materiale: ABS plastik, Silikone