Bestil nu og modtag i morgen

You2Toys Sugar Babe Pink Rabbit Vibrator

249,00 kr.

Denne rabbitvibrator vil med garanti sende dig i den syvende himmel, når den stimulerer både klitoris og g-punktet.

Kun 9 tilbage på lager

Vi anbefaler

✔️ Bestil inden 16:00 - Levering i morgen (Hverdage)
✔️ 100% diskret levering
✔️ Fragt fra 25,- Gratis over 499 Kr.
✔️ ★ ★ ★ ★ ★ Trustpilot
✔️ E-mærket shopping

Forkæl dig selv!

Hvis du trænger til at forkæle dig selv, så kan vi varmt anbefale Sugar Babe Rabbit Vibrator fra You2Toys. Denne skønne rabbitvibrator kommer i en smuk, pink farve og har et struktureret og stærkt pirrende skaft, der roterer og støder i dit indre samtidig med at den forkæler din klitoris med vidunderlige vibrationer.

Du kan vælge mellem 4 rotationstrin og 8 vibrationstrin, som du bekvemt kan styre via tastetryk på vibratoren. Det eneste du skal gøre er at læne dig tilbage og nyde fantastisk stimulering, der kan give dig eksplosive orgasmer! Prøv denne vibrator alene eller sammen med din partner.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Bemærk, at batterier købes separat. 3 x AAA.

Fantastiske Fordele: 

  • Vidunderlig rabbitvibrator til hende.
  • Stimulerer både g-punkt og klitoris.
  • 4 rotationstrin.
  • 8 vibrationstrin.
  • Kommer i en smuk, pink farve.
  • Kan bruges alene eller sammen med en partner.

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Detaljer

Mærke: You2Toys
Farve: Pink
God til: Kvinde
Størrelse: 22 cm
Diameter: 2,6 – 3,2 cm
Vægt: 244 g
Med vibrator: Ja
Stimulation: Klitoris og g-punkt
Batteri: 3 x AAA
Materiale: TPR-plast og ABS-plast