Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

You2Toys Super Strong Magic Wand Vibrator

499,00 kr.

Massagestav fra You2Toys. Det perfekte redskab til skøn massage eller stimulering af de intime områder.

Kun 1 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Fræk og pirrende massagestav

You2Toys Super Strong Wand Vibrator er en genopladelig og pirrende massagestav med ekstra langt håndtag og bevægeligt massagehoved. Denne massagestav har 5 hastigheder og 3 pirrende vibrationsmønstre, så du har masser af muligheder for at finde det mønster, der passer til dit individuelle behov. Du kan styre hastigheden og vibrationerne med knappen, der sidder på håndtaget.

Denne massagestav kan både bruges til trætte og ømme muskler eller bare dejlig kropsmassage. Brug den på de områder, hvor det føles allerbedst, eller på din partner for en intim og romantisk oplevelse. I kan naturligvis også nyde den på udvendige fornøjelsespunkter, så jeres samleje kan blive mere spændende og intens.

Massagehovedet er fremstillet i et behageligt materiale, så det føles blødt og dejligt, når den kører henover kroppen eller rammer dine intime områder.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Bemærk, at massagestaven kun er til ekstern brug og at USB-ladekabel medfølger.

Fantastiske Fordele: 

  • Frækt, elegant udseende.
  • Fremstillet i kropssikkert materiale.
  • Kan bruges af både mænd og kvinder.
  • Perfekt til massage på både kroppen og de intime områder.
  • Ergonomisk design.

Information

  • Mærke: You2Toys
  • Farve: Grå
  • Total Længde: 29,7 cm
  • Diameter: 5,3 cm
  • Vægt: 440 gr

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme