Bestil nu og modtag i morgen

You2Toys Switch Strap-on Sort

219,00 kr.

En lækker strap-on til jer, der gerne vil gøre legen mere spændende i soveværelset.

Kun 3 tilbage på lager

Vi anbefaler

✔️ Bestil inden 16:00 - Levering i morgen (Hverdage)
✔️ 100% diskret levering
✔️ Fragt fra 25,- Gratis over 499 Kr.
✔️ ★ ★ ★ ★ ★ Trustpilot
✔️ E-mærket shopping

Til jeres næste fornøjelse

Har du og din partner snakket om at gøre legen i soveværelset endnu frækkere? Så kan vi varmt anbefale Switch Strap-on fra You2Toys. Denne strap-on er perfekt til kvinde/kvinde og mand/kvinde par, og vil med garanti gøre jeres leg endnu bedre.

Strap-ons er det perfekte parlegetøj. Når kvinden hopper i selen, er hun klar til at penetrere sin partner – uanset om partneren så skulle være en mand eller en kvinde. Denne strap-on har et bekvemt, justerbart og elastisk stretchbånd, der sikrer, at din strap-on bliver, hvor den skal. Det bliver derfor så dejligt, når du elsker med din kvinde, eller nyder fræk pegging-sex med din mand.

Denne strap-on har desuden også en sort latexpenis, der kommer med frække udprægede årer og testikler. I kan derfor godt se frem til hede lege i soveværelset, som både du og din partner kommer til at elske.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Klassisk og frækt design.
  • Ideel til vaginal- og/eller analsex.
  • Kan bruges af kvinde/kvinde og mand/kvinde-par.
  • Latexdildo med realistiske detaljer.
  • Justerbart og elastisk stretchbånd.

Information

Mærke: You2Toys
Farve: Sort
God til: Begge
Stimulering: Vaginal eller anal
Længde: 19 cm
Diameter: 4 cm
Materiale: Latex

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme