Zado Læder Hovedseletøj med Dildo Gag

549,00 kr.

Justerbar hovedseletøj i sort med rød kunststof knebel og en pragtfuld latex dildo.

Kun 1 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Hold mund og stød til!

Vil du og din partner gerne udvide jeres seksuelle horisonter? Så bør I prøve dette superfrække læderhovedseletøj fra Zado. Masken kommer i et spændende design, der inviterer til masser af fræk nydelse.

Indvendigt finder du en rød kunststof knebel, mens der udenpå sidder en pragtfuld latex dildo, der kan bruges til vaginal eller anal penetration. Selen er desuden justerbar og kan derfor tilpasses efter din hovedform.

I bestemmer naturligvis helt selv hvem af jer, der skal have denne superfrække maske på. Masken er især velegnet til par, der elsker hede dominanslege, og som ikke er bange for at udforske grænser. Det er så hot!

Fantastiske Fordele: 

  • Frækt og lækkert design.
  • Kan bæres af både mænd og kvinder.
  • Justerbar – kan tilpasses din hovedform.
  • Rød knebel indvendigt.
  • Pragtfuld latex dildo udenpå.

Information

Mærke: Zado
Farve: Sort
God til: Kvinde
Længde dildo: 13 cm
Diameter dildo: 3,5 cm
Knebel diameter: 3,5 cm
Materiale: Spaltlæder (okse), TPE og latex

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme