Zado Sort Læder Penisring til Mænd

198,00 kr.

Justerbar læder penisring er mindst lige så effektiv, som den er flot! Den sørger for en hård og lang erektion samt tilføjer en dimension af sød smerte med vægten på 151 g.

Kun 1 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Zado Sort Læder Penisring til Mænd – Tung og justerbar læder penisring

Med Zado Sort Læder Penisring til Mænd får du et smukt og behageligt tilbehør designet til at forstærke fornøjelsen og intensivere intime øjeblikke. Denne penis- og testikelring kombinerer æstetik og komfort på en enestående måde.

Fremstillet af førsteklasses sort læder, stråler denne ring ikke kun af stil, men byder også på en behagelig følelse ved berøring. Den tunge vægt af ringen er nøje afbalanceret for at muliggøre optimalt tryk på både penis og testikler, hvilket kan forøge fornemmelserne og skabe en behagelig form for erotisk smerte.

En af de mest imponerende funktioner ved Zado Sort Læder Penisring er dens justerbarhed i to størrelser. Dette gør den velegnet til enhver størrelse, og den sikrer en perfekt pasform, der kan tilpasses individuelle præferencer og komfortniveauer.

Fantastiske Fordele: 

  • Eksklusivt og frækt design.
  • Lavet i kvalitetsmateriale.
  • Justerbarhed i 2 størrelser.
  • Supernem at bruge.
  • Sørger for en hård og lang erektion.

Information

Mærke: Zado
Farve: Sølv
God til: Mand
Samlet længde: 21,3 cm
Diameter: 4 – 4,5 cm
Vægt: 151 gram
Materiale: Læder og metal

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme