Bondage – tips og teknikker for begynderen

begynder-guide-til-bondage

Bondage – tips og teknikker for begynderen

De fleste forestiller sig en mand eller kvinde bundet til sengestolperne med et par lodne håndjern, når de tænker bondage. Selvom dette er en sjov måde at begynde på leg-med-reb, har bondage meget mere at tilbyde med hensyn til nydelse og udforskning.

Det er derfor, til alle jer BDSM-nybegyndere, vi har samlet en liste over vores bedste bondage tips og tricks.

Bondage kan bruges til at binde dele af kroppen sammen, sprede lemmer, fastgøre din krop til en anden genstand eller endda simulere mumificering. At bringe bondage til soveværelset, hvad end du vil gøre med det, er en sikker måde at udvide din seksuelle horisont og pifte tingene op med en partner.

Så hvis du er klar til at dykke ned i en verden af BDSM og bondage, så læs videre for en god portion klink-inspiration 

Politibetjent, vil du være så venlig at læg’ mig i håndjern

Håndjern er en fantastisk metode til at indgå i bondage leg, på trods af at det kan virke indlysende. Håndjern vil give dig indtrykket af at være magtesløs og samtidig give dig mulighed for at bevæge dig, uanset om du har en politibetjent og ond kriminel fantasi eller blot nyder følelsen af at være tilbageholdt.

At binde din partner, mens de ligger ned på sengen, er en af de mest fundamentale bindingstatikker. Ved at binde dem, så deres hænder er bundet til sengestolperne og forlænge deres krop, giver dig mulighed for drillende at udforske hver en centimeter hud.

Alternativt kan du få din ledsager til at sidde i en stol med hænderne bag ryggen og lægge dem i de fine lænker. Dette giver dig mulighed for at gøre, hvad du vil uden frygt for, at de rører dig – dette ville passe perfekt til en hjemme lap-dance.

Bundet af kærlighed

Det er meget sjovt at lænke håndleddene sammen, men hvorfor ikke inkludere andre lemmer? Du kan binde andre kropsdele sammen – ankler til ankler, håndled til håndled, halsen til håndled, og endda alle dine lemmer sammen samtidig ved hjælp af forskellige bindingstyper – hvad vi kalder en Hog-Tie-stilling

Er dette noget for dig? Hvis du har lyst til at udvide din horisont tag et kig forbi BDSM Bindesæt. Her kan du finde noget der er perfekt til dig og din partner, der nyder at være fastspændt. Her tilbyder vi produkter, lige fra at have benene fri til at kunne vikle rundt om sin partner, til produkter der fastgøre dine ben

Desuden hvis du stadig ikke er helt sikker på, at investere i sådanne nogle bindingsværker, så eksistere der ognoget for den mere milde bondage elsker. Bondage tape er en fantastisk måde indledningsvis at starte ud med denne kategori. Dette kan bruges på alle områder af kroppen, og når du har besluttet dig for en slags binding, kan du købe de nødvendige redskaber og værktøjer til.

Spred kærlighed

Bondage indebærer også at holde lemmer fra hinanden samt at trække dem sammen, og den ideelle metode til at gøre dette er at bruge en spredestang. En spredestang, der kommer i en række forskellige størrelser, holder dine lemmer adskilt, så du ikke viger eller blokerer adgangen til din krop

En genial teknik til at få mest muligt ud af din sprede-stang er at prøve den i forskellige positioner. At stå op med en spredestang gør gang vanskelig. En spredestand kan bruges som en del af et kinky disciplinscenarie. Brug af en spredestang, mens du ligger ned, skaber en sexet medicinsk atmosfære, som fungere godt, når du er i nærheden af en læge eller sygeplejerske i soveværelset. 

En hed nat i vente

Hel-krops-binding kan virke skræmmende, men når det gøres korrekt, kan det være ekstremt sexet. Bondage Tape er vejen at gå for begyndere. Denne elastiske slags tape kan vikles rundt om hele din krop, fra top til tå, for fuldtændig at mumificerer dig. Men pas på – tingene kan blive ret varme meget hurtigt, så hold en pause, hvis du begynder at føle dig overophedet.

Invester i noget bondage-reb, hvis du føler du mere eventyrisk. Dette kan bruges til at begrænse en hvilken som helst del af kroppen og, når det er bundet korrekt, kan det være vældig attraktivt. Bondage reb har en fornemmelse af sammensnøring og og kan variere lige at sidde stramt ind til huden til en mere løs følelse, hvis det er det man foretrækker.

Vældig spændende, men hvor kan jeg finde det henne? Jo, inde under Bondage reb kan du finde reb til den partner, eller dig selv, der elsker at tage kontrollen eller at afgive kontrollen. Som en ekstra lille bonus kan man jo altid tage et par håndjern med på vejen – til sit næste sexeventyr.

Kugleskørt

Hvis du har fået dig mæt af tilbageholdende kropsdele og ønsker at prøve noget lidt anderledes, hvorfor så ikke prøve bondage, der også involverer sensorisk afsavn?

En Gagball er en type bondage-enhed, der holder din partners læber åbne og forhindrer dem i at tale. Det tavse forhør er et Gagball-scenarie, som du kan prøve med en ledsager. Bind dem til en stol og læg kuglen i munden på dem, og som et ekstra pift, brug endelig en fjer eller tickler. Hvis de laver en mindre lyd, giver du dem et lille “spank” for at fortælle dem, at de ikke skal være så drilske.

Tag et kig forbi gagballs og find alt fra læder silikone gag, O-ring gag, Gag med dildo og mange flere. Lige til at tilfredsstille begynderen såvel som den erfarne sexmester.

Vigtig bemærkning: Sørg for, at begge parter har et stop-ord, og at du stopper hvad end du laver, så snart din partner sige dette ord, uanset hvilken form for bondage, du laver.

Alt hvad hjertet kan begære 

Til bondageforhold er alt-i-én-løsninger tilgængelige. Bondage sæt i soveværelset består ofte af et sæt ankelmanchetter, et par håndledsmanchetter, et bind for øjnene og en eller anden form for pisk, flogger eller paddle og markedsføres ofte til nybegynderens soveværelse.

Du finder også bondagesæt som indeholder gagballs, ticklers, halsbånd og reb, spredestange og mere komplicerede bindingstyper. Bondage sæt er en fantastisk måde at begynde og dyrke din bondage gear-samling på, og de er normalt billigere end at købe alt separat. På vores hjemmeside under Bondage sætkan du finde alt mellem himmel og jord i bondage sæt-verdenen.