Bad Kitty Clear Manchetter

139,00 kr.

Frække og gennemsigtige håndjern fra Bad Kitty til hed leg i soveværelset.

Kun 6 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Chic lænker til fræk leg!

Har du og din partner snakket om at gøre legen i soveværelset lidt mere kinky? Så kan vi varmt anbefale, at I prøver disse superflotte og frække manchetter fra Bad Kitty. Hvert latexhjerte slår hurtigere ved synet af disse gennemsigtige lænker.

Manchetterne er særligt stabile og så er de udstyret med en spændelukning. Manchetterne har også karabinhager, så du nemt kan tilslutte dem hinanden. På den måde er du sikret, at du ikke kan bevæge dig og at din partner har fuld kontrol over dig og legen.

Håndjern er det perfekte legetøj for både begyndere og erfarne og er et rigtig godt sted at starte for jer, der gerne vil eksperimentere med BDSM. Håndjern kan bruges af både mænd og kvinder, og så er de især ideelle til de par, der synes, det er frækt med en tydelig rollefordeling. Med håndjern kan du nemlig nemt træne din slave til at gøre lige præcis det, du har lyst til.

Hvis du ønsker at udforske mere inden for BDSM-verdenen, så har Bad Kitty et stort udvalg af frækt BDSM-legetøj, der med garanti vil gøre jeres leg endnu sjovere. Du kan se vores udvalg fra Bad Kitty ved at klikke her.

Fantastiske Fordele: 

  • Frækt og moderne look.
  • Kan gøre legen mere interessant.
  • Kan bruges af både mænd og kvinder.
  • Perfekt til erfarne og begyndere.

Information

Mærke: Bad Kitty
Farve: Transparent og sort
God til: Begge
Materiale: Polyuretan og metal