Pleaser Selina Strapless Strap on Vibrator

469,00 kr.

Forkæl dig selv og din partner med Pleaser Selina Strapless Strap on Vibrator! Perfekt til fræk lesbisk leg eller til hede pegging-sessioner.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Dobbelt nydelse til hende med Pleaser Selina

Udforsk dejlig stimulation med Pleaser Selina Strapless Strap on Vibrator. Uanset om du udforsker dine fantasier alene eller med en partner, vil Selina tage dig med på en uforglemmelig rejse fyldt med intime øjeblikke og sensuel velvære.

Denne imponerende strapless dildo er ideel til dig, der gerne vil eksperimentere med dobbelt penetration. Den mindre ende kan indsættes i vagina, hvorefter den let kurvede del sørger for, at dildoen bliver holdt på plads. Med det lange skaft kan du penetrere din partner enten vaginalt eller analt. Når du støder, vil du også mærke dejlig penetration selv. Den kurvede del er desuden også ideel til at stimulere g-punktet, hvilket føles helt igennem fantastisk!

Pleaser Selina er lavet i hudvenlig og blød silikone, der føles behagelig mod huden og gør din leg endnu bedre. Dildoen er desuden også genopladelig og kommer naturligvis med et medfølgende USB-ladekabel. Med en ladetid på 120 – 150 minutter og en brugstid på 70 – 100 minutter er du altid garanteret masser af skøn stimulation.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Eksklusivt og ergonomisk design.
  • Perfekt til lesbisk leg eller pegging.
  • 10 forskellige vibrationsfunktioner.
  • Lavet i blød og hudvenlig silikone.
  • Ladetid på 120 – 150 minutter.
  • Brugstid på 70 – 100 minutter.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: Pleaser by Private Play
Farve: Pink
God til: Kvinde
Stimulering: Klitoris og g-punkt
Størrelse: 19,65 × 3,57 × 3,49 cm
Vægt: 400 gram 
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Ladetid: 120 – 150 minutter
Brugstid: 70 – 100 minutter
Materiale: Flydende silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme