Bad Kitty Ball Bag og Justerbar Penisring

149,00 kr.

Denne penisring med plads til pungen, præsenterer pungen på en erotisk måde samt sørger for en hård og længerevarende erektion!

Kun 2 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Præsenterer pungen på en erotisk måde med Bad Kitty Ball Bag og Justerbar Penisring!

Oplev en ny dimension af nydelse med vores Bad Kitty Ball Bag og Justerbar Penisring. Denne sortfarvede penisring er designet til at levere en eksklusiv og behagelig oplevelse, der gør dine intime stunder helt igennem fantastiske. Med en smart konstruktion, der kombinerer både funktionalitet og erotik, er denne sexlegetøjsduo skabt til at tilfredsstille dine inderste lyster.

Den sorte pungholder er skabt til at rumme dine boller med lethed. Du skal blot placere pungen i den dedikerede holder, og så er du klar til at udforske nye grænser af fornøjelse. Med den lille perle, der sidder på snoren, kan du nemt justere stramheden og sikre den perfekte pasform, der passer til dine præferencer.

Desuden er den justerbare penisring også let at anvende. Løkken placeres rundt om penis, og med en let stramning opnår du den ønskede komfort og stimulering. Men det stopper ikke der – den nederste del af pungholderen er udstyret med en praktisk enhed, der giver dig mulighed for at tilføje ekstra krydderi til legen. Her kan du enten montere en vægt for en unik træningsoplevelse eller tilslutte en vibrerende kugle for at intensivere fornøjelsen (bemærk, at vibro-bullet ikke medfølger).

Fantastiske Fordele: 

  • Unikt og lækkert design.
  • Justerbar – nem at tilpasse dine præferencer.
  • Mulighed for at tilføje en vægt eller vibrobullet (medfølger ikke).
  • Perfekt til solo- og parleg.
  • Lavet i kvalitetsmaterialer.

Information

Mærke: Bad Kitty
Farve: Sort
God til: Mand
Stimulering: Penis
Længde: 36 cm
Diameter: 5 cm (meget elastisk)
Materiale: Silikone, ABS og polyamid

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme