Black Velvets Thumping Buttplug med Fjernbetjening

649,00 kr.

Vidunderlig buttplug til dig/jer, der elsker analsex.

Kun 5 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Lækre vibrationer

Har du også et ønske om at lege med lækre vibrationer, når du udforsker med anal stimulering? Så kan vi varmt anbefale, at du prøver denne buttplug vibrator fra Black Velvets.

Denne vibro analplug kommer med en innovativ bankefunktion i det nedre skaft/spids, som stimulerer anus intenst. Med den trådløse fjernbetjening kan 7 forskellige vibrationsfunktioner og 3 pulserende bankefunktioner styres separat – bekvemt med et tryk på en knap.

Vibropluggen har en rækkevidde på op til 10 meter. Find din yndlingsrytme, eller overlad kontrollen til din partner for intense lege. Perfekt til jer, der elsker spændende kontrolspil. Pluggen kan desuden bæres af både mænd og kvinder og er derfor også det ideelle parlegetøj.

Thumping Buttplug er dækket med blød tekstur, der føles behagelig mod huden. Den brede base sikrer også sikker håndtering uden at glide for langt ind. Du kan også tage denne fornøjelseskammerat med dig under bruseren eller i badekarret, da den er vandtæt.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Stilfuldt og lækkert design.
  • 7 vibrations- og 3 bankefunktioner.
  • Kan styres med trådløs fjernbetjning.
  • Kan bæres af både mænd og kvinder.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: Black Velvets
Farve: Sort
God til: Begge
Stimulering: Anal
Længde: 14,9 cm
Indsættelig længde: 12,3 cm
Diameter: 4,3 cm maks
Vægt: 151 gram
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger) og (CR2032) til fjernbetjening
Materiale: Silikone, PU og ABS

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj her

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Tilkøb evt. en opbevaringspose til dit sexlegetøj

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme