Bestil nu og modtag i morgen

Black Velvets Vibrator Sæt Sort

119,00 kr.

Frækt anal sæt til solo- eller parleg. Sættet har alt det, du står og mangler!

Kun 5 tilbage på lager

Vi anbefaler

✔️ Bestil inden 16:00 - Levering i morgen (Hverdage)
✔️ 100% diskret levering
✔️ Fragt fra 25,- Gratis over 499 Kr.
✔️ ★ ★ ★ ★ ★ Trustpilot
✔️ E-mærket shopping

Pragtfult Anal Sexlegetøj – Black Velvets Vibrator Sæt Sort

Kast dig ud i erotiske anal eventyr med din partner med dette fantastiske anal vibrator sæt fra Black Velvets. Du kan være stensikker på, at du og din partner får masser af erotisk sjov, når I bruger dette skønne anal sæt under forspil eller under selve akten!

Sættet kommer med en anal vibrator, der har 7 forskellige vibrationsmodi. Du kan nemt styre vibratoren med den medfølgende fjernbetjening med et tryk på en knap. Desuden inkluderer sættet tre forskellige hylstre: 1 penis sleeve med sugekop og stimulerende riller, 1 elskovskugle med sikkerhedsbånd og 1 penis sleeve med sikkerhedsring og subtilt udformet spids.

Du kan nyde dette sæt enten på egen hånd eller i samspil med din partner. Det giver jer begge mulighed for at udforske hinandens lyster og fantasier samt dykke ned i jeres skjulte ønsker. Der er ingen grænser for, hvordan I kan bruge dette alsidige sæt til at fordybe jer i intime øjeblikke sammen.

Vi anbefaler, at du benytter en glidecreme sammen med dine produkter for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Kan bruges alene eller sammen med en partner.
  • Vibroæg med 7 forskellige vibrationsmodi.
  • Fjernbetjening medfølger.
  • Behageligt og blødt materiale.
  • Masser af mulighed for spændende udforskning.
  • Perfekt til analsex.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.

Information

Mærke: Black Velvets
Farve: Sort
God til: Kvinde
Stimulering: Anal
Vibroæg længde: 7,8 cm
Vibroæg diameter: 2,8 cm
Penis sleeve længde: 14,1 cm
Penis sleeve diameter: 2,9 – 3,6 cm
Elskovskugle længde: 19 cm
Elskovskugle diameter: 2,6 – 3,5 cm
Penis sleeve med sikkerhedsbånd længde: 16 cm
Penis sleeve med sikkerhedsbånd diameter: 2,8 – 3,7 cm
Batteri: Genopladeligt (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Silikone med PU og ABS

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Black Velvets Vibrator Sæt Sort”