Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

CalExotics Booty Call Double Dare Analkæde med Vibrator

149,00 kr.

3 gange så sjov! Pakke med analkæde og stimulator med bulletvibrator. Her får du hele pakken, der vil forkæle dig eller din partner på flere forskellige måder.

Kun 6 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Anal Sexlegetøj til Hot Stimulation: CalExotics Booty Call Double Dare Analkæde med Vibrator

Kast dig ud i vidunderlig anal play med CalExotics Booty Call Double Dare Analkæde med Vibrator. Denne analkæde kommer med perler for ekstra sjov og spænding og er helt igennem det perfekte legetøj til uforglemmelige stunder i soveværelset.

Alle sensuelle stimulatorer kan bruges sammen til maksimal massage og stimulering, eller hvert element kan bruges alene for at give dig fuldstændig fleksibilitet og alsidighed ved hver session. Den slanke silikonesonde er i en god startstørrelse og er velegnet til begynder. Vibrationen med flere hastigheder. Kræver 2 AAA-batterier (Medfølger ikke).

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Perfekt til anal stimulering.
  • Med vibrationer.
  • Kan bruges alene eller sammen med en partner.
  • Fleksibelt og blødt materiale.

Specifikationer

Mærke: CalExotics
Farve: Sort
God til: Kvinde/Mand
Længde: 8,25 cm
Diameter: 2,5 cm
Batteri: 2 x AAA Medfølger ikke.
Med vibrator: Ja
Stimulation: Analt
Materiale: Silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme