Bound Bondage Metal Anal Krog Small

199,00 kr.

Oplev intens anal leg med vores begyndervenlige anal krog i metal fra Bound by Private Play.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Eksperimenterende leg med Bound Bondage Metal Anal Krog Small

For den begyndervenlige BDSM-leg er Bound Bondage Metal Anal Krog Small helt klart det oplagte valg at gå med. Med denne anal krog kan du opleve intense anal sessioner, hvor din partner har fuld kontrol over dig.

Den runde plug, der sidder i spidsen af den buede ende, indføres i anus. Din partner kan derefter holde fast om krogen, eller han/hun kan bruge den frække o-ring, der sidder i modsatte ende, og binde et reb fast. Rebet kan bindes rundt om dig, eller måske skal du spændes fast til loftet? Det er kun jeres fantasi, der sætter grænser for, hvor fræk jeres leg skal være.

Vi anbefaler naturligvis, at I går forsigtigt frem, når I leger i BDSM-verdenen. Lyt til kroppen og gør kun dét, der føles rigtigt. Da denne anal krog er lavet i metal, kan I også eksperimentere med frække tempererede. Prøv at lægge krogen ned i isvand og oplev en kølig stimulation, eller læg den ned i varmt vand og få modsatte effekt.

Vi anbefaler, at du benytter en glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Stilfuldt og kinky design.
  • Perfekt til frække BDSM-lege.
  • Mulighed for fastspænding med o-ringen.
  • Begyndervenlig anal krog.
  • Kan bruges af både mænd og kvinder.
  • Ideel til tempererede lege.
  • Kompatibel med både vand- og silikonebaserede glidecremer.

Information

Mærke: Bound
Farve: Sølv
God til: Begge
Stimulering: Anal
Længde: 25 cm
Diameter: 3 cm
Vægt: 125 gram
Vandtæt: Ja
Materiale: Metal

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme