Bound Deluxe Penis Plug

179,00 kr.

Opdag fræk stimulation af urinrøret med Bound Deluxe Penis Plug.

  • Længde på 85 mm og diameter på 3-7,8 mm.

Kun 9 tilbage på lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Fræk urinrørsstimulation til ham – Bound Deluxe Penis Plug

Leder du efter et pålideligt værktøj til at udforske dine intime fornøjelser? Så er Bound Deluxe Penis Plug det oplagte valg til dig. Med en længde på 85 mm og diameter på 3 – 7.8 mm, tilpasses denne penis plug nemt til individuelle præferencer.

Du skal blot indsætte denne penis stav i urinrøret og lade den glide op, som du kan lide. Det kan være en god idé at gå forsigtigt frem og huske at lytte til din krop.

Lavet af holdbart og robust metal, sikrer denne penis plug langvarig brug uden at gå på kompromis med kvaliteten. Den er også supernem at rengøre efter brug, hvilket gør vedligeholdelsen enkel og problemfri.

Uanset om du er nybegynder eller erfaren, tilbyder Bound Deluxe Penis Plug en pålidelig og behagelig oplevelse. Så hvis du ønsker et pålideligt redskab til at udforske nye grænser af nydelse, er denne penis plug det perfekte valg.

Fantastiske Fordele: 

  • Elegant og eksklusivt design.
  • Perfekt til fræk urinrørsleg.
  • Længde på 85 mm og diameter på 3-7,8 mm.
  • Lavet i robust og holdbart materiale.
  • Supernem at rengøre efter brug.
  • Kan bruges af begyndere og erfarne.

Specifikationer

Mærke: Bound
Farve: Sølv
God til: Mand
Stimulering: Penis
Længde: 85 mm
Diameter: 3 – 7,8 mm
Vægt: 21 gram
Materiale: Metal

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme