Bound Metal Anal Krog med Kugler

263,00 kr.

Udforsk dejlig anal stimulation med denne kinky anal krog fra Bound by Private Play. Med denne krog kan du opleve intens anal leg samtidig med at blive bundet fast – perfekt til dig, der elsker BDSM!

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Udforsk kinky leg med Bound Metal Anal Krog med Kugler

Hvis du elsker anal stimulation og bindelege, kan vi godt garantere, at du kommer til at blive fan af Bound Metal Anal Krog med Kugler. Dette luksuriøse legetøj fra Bound by Private Play er lavet til at bringe dine intime eventyr til nye højder med dejlig anal stimulation – perfekt til både ham og hende!

Krogens indførbare del har to kugler, der tilføjer ekstra stimulation under legen. I den anden ende har du en o-ring, der tillader, at du eller din partner kan binde et reb fast. Rebet kan bindes rundt om den, der har anal krogen oppe, eller det kan bindes fast til loftet eller andre objekter. Det er helt op til jer, hvordan I vil bruge dette frække sexlegetøj! I kan naturligvis også bruge andet end reb, f.eks. kæder – det er kun jeres fantasi, der sætter grænser.

Da denne anal krog er fremstillet i metal, kan den også bruges til tempererede lege. Læg den i koldt vand og oplev en kølende effekt, eller du kan lægge den i varmt vand og få en varmende effekt.

Vi anbefaler, at du benytter en glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Stilfuldt og lækkert design.
  • Perfekt til dig, der elsker anal stimulation.
  • Kan bruges af både mænd og kvinder.
  • Ideel til dig, der elsker bindelege.
  • Udforsk varmende og kølende fornemmelser med tempererede lege.
  • Kompatibel med silikone- og vandbaserede glidecremer.

Information

Mærke: Bound
Farve: Sølv
God til: Begge
Stimulering: Anal
Længde: 25 cm
Diameter: 3 cm
Vægt: 150 gram
Materiale: Metal

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme